Om oss

- Simon har ordet -

Folkhemsrekrytering 🏡


Kanske en term som utmanar lite men va tusan, jag har aldrig varit den som gömmer mig heller för den delen.


✨️

Vad är egentligen grunden i varför Hälsinglands Rekrytering ens existerar bland alla dessa redan befintliga bolag som arbetar med Rekrytering och Bemanning?


Det är inget att sticka under stolen med att jag ej tagit den sedvanliga vägen genom högskola hit där jag är idag. Jag har genom flertalet år arbetandes för arbetarrörelsen byggt på mig den kompetens jag besitter idag. Det har varit både som Ordförande med operativt personalansvar för IF Metalls 12 anställda i Gävleborg mitt under en rekonstruktion (sammanslagning Hälsingland & Gävle med Västra Gästrikland). Och samtidigt klubbordförande för mekanotjänst i Hudiksvall som valde att stänga sin verksamhet. Ungdomsansvar centralt för IF Metall samt diverse andra uppdrag som även tog mig till Sydamerika en sväng.


Ja, det var lite som att gå i ett mörkt rum med lego på golvet. Inte helt smärtfritt rakt igenom men tillslut såg jag ljuset i tunneln och hade fått med mig en tung kappsäck kring vad allt inom MBL och obekväma samtal med personal innebär.


💯
Att jag därefter utmanat alla mina grundläggande principer och helt sonika blev konsultchef för ett av de större bemanningsbolagen i Sverige. En utmaning jag stormtrivdes med måste jag erkänna!


🏗
Och dessutom haft möjlighet att arbeta som arbetsledare (gruppchef) för ett stort österrikiskt internationellt bolag har även det gett mig goda erfarenheter och insikter.


🎒
Vad har då jag kommit fram till med detta i ryggsäcken?
Behovet av stöd kring rekrytering finns i alla storlekar av bolag, där finns även olika förutsättningar.
Med Hälsinglands Rekrytering finns möjlighet att starta en rekryteringsprocess till en låg kostnad för att fylla på med den kompetens som behövs i just ditt bolag.


💰
Dessutom hjälper vi erat bolag att ansöka anställningsstöd för den vi eventuellt hittar, oavsett tjänst.


📚
Ytterligare fördelar med ren rekrytering är att hela MBL-kedjan inte blir aktuell. Inte heller ett GFL-löneläge.


🕖
Dubbla tidrapporter? - Glöm det.
Du äger din personal själv från dag ett.


🛫
Jag kommer däremot besöka er kontinuerligt tills jag ser att anställningen flyger som vi vill.


📃
Utöver det?
Ja, fast kostnad på faktura.


Hälsinglands Rekrytering AB
Simon Lindqvist 📲 076-800 11 09
Simon.lindqvist@halsinglandsrekrytering.se